top of page

Pan Králík z nás vymámil informace


Tady pan Králíkos a jeho parta nás podrobili křížovému výslechu. A když už i oni ví, co máme za lubem, vy si to rozhodně zasloužíte taky. Následující článek je jeho práce, my za nic nemůžeme.


Kumi

Mám v rukávu schovaných pár věcí... 😏

Rukávy jsme kontrolovali a opravdu tam něco je. Ale jak už to bývá, je v nich ukrutná tma, proto jsme se více nedozvěděli.


Hikari

Březnový film Vám nestačil? 😂 Duben vidím bledě, asi stihnu jen jeden GL film nebo něco menšího. Pokud vůbec. Ale rozhodně nezahálím.

Nepozorovaně jsme z jeho počítače vyšpiónili, že má rozdělané čtyři projekty, na kterých aktivně pracuje. BLek má postahovaných asi dva mraky, ale jako kdyby se nemohl rozhodnout, co přeloží.


Sonney

Mám tu připravenou naši oblíbenou influencerku a... Dál to bude překvapení.

Působila velmi tajemně. Až natolik, že jsme velmi napjatí, o jaké/jaká překvapení se jedná. Nikdo z týmu se neodvážil pídit po detailech, protože má skvěle vycvičeného bodyguarda. Jeden důležitý vzkaz od jejich celého týmu

Pokud si píšete o videa nebo titulky, uvádějte prosím svůj e-mail, když nemáte na webu registraci. Nejlépe do kolonky, která na Vás vyskočí po napsání zprávy. A určitě si potom kontrolujte schránku včetně spamu (platí pro registrované i neregistrované). Občas se stane, že odkazy přistanou pouze tam.


A na závěr článku se s Vámi chceme podělit o krásnou novinu. Včera oznámili Yuki Yamada a Nanase Nishino jejich sňatek. Přejeme jim tedy vše nejlepší! 💝

64 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page