top of page

Blbec je blbec a blbcem zůstane


Kdybych dostal zaplaceno pokaždé, když něco zvořu, byl by ze mě dneska už minimálně milionář. Co to je tentokrát? Tak moc jsem odkládal stažení seriálu Stay, až ho produkce znepřístupnila a není nikde k sehnání (soft a raw video). Nebo možná je, ale buď jsem to nenašel, nebo je to hezky zasyslené.

Mě asi fakt trefí. Další seriál, co musím odsunout a doufat, že se něco změní. Stažené mám jen dva díly. Brekekeke. Jako ne, že by se mi to nestalo poprvé. Pokaždé si pak opakuju, že čím dřív to stáhnu, tím líp. Nepoučitelný blbec jsem. To nemá obdoby, to ani nejde pochopit.

A tak teda co se dá už dělat. Obraceč času nemám... No tak to v plánu něčím nahradím.

Když už jsem se odhodlal, že se přiznám k vlastní blbosti, řeknu ještě pár žvástů bokem.

Na Discordu je proklik na návrhy na překlad. Sem to můžu dát taky, ale víc mi vyhovuje Vám dát vědět tam, jestli to bude, nebo ne, tak úplně nevím, co si s tím počít. (Odkaz na anonymní dotazník pro návrhy na překlad)

Další věc jsou budoucí překlady. Mám plán, který je naprosto průstřelný, bohužel. Ale zhruba:

  • Our Love Story - duben nebo květen (menší zdržení kvůli něčemu jinému)

  • Ani Tomo (film i seriál) - nejpravděpodobněji květen

  • VIP Only - květen nebo červen (spíš červen)

  • Okane no Kireme ga Koi no Hajimari (včetně spin-offu) - cca červenec

  • Koukan Uso Nikki a A Breeze of Love - pravděpodobně po výše zmíněných, pokud to nestihnu dřív

Na co si brousím zuby dál a co obecně vychází, na to můžete narazit na Discordu. Ne všechno jde ale sehnat. Hlavně s GLky mám problém. Jinak můj dva roky odkládaný trans film si určitě dáme brzo, protože mám konečně soft. Po A Balloon's Landing pokukuju už pár měsíců a je mi srdečně jedno, jestli to je "BL, co není BL" nebo cokoliv.

Z Japonska doufám, že tento rok stihnu Baby Walkure 2, už mám u sebe asi tři verze titulků a až teď v dubnu vyšlo DVD (po roce). A zbytek uvidím, mám sáhodlouhý seznam minimálně o délce pár kilometrů.

A jak říkám, omlouvám se, jestli někdo máte v plánu něco, co už je rozhodnuté, že udělám, nebo dělat budu. Mám tam nějaké Japonsko, možná Koreu, Myanmar, Filipíny, zatím pořád jen jedno jediné Thajsko (protože mě přestávají bavit), Tchaj-wan a přemýšlím i nad Kambodžou.

Jinak se ale snažím držet v těch mantinelech, o co jste žádali Vy a pak Japonsko.


Příště se snad uvidíme už u filmu Hikari

48 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page